European Openista tuttu tilapäinen versio Nokia DiscGolfParkin radasta on vapaasti pelattavissa 11.-14.6.2018. Perjantaisin ja viikonloppuisin rata on varattu virallisten kisojen pelaajien kisakierroksille ja harjoitteluun. Tällöin rata on suljettu muilta pelaajilta.

Lisäksi rata on varattu seuraaville tapahtumille:

Muina aikoina kaikki harrastajat ovat tervetulleita testaamaan taitojaan ja kokemaan kisaradan. Kyseessä on sangen harvinainen tilaisuus, sillä rata on tilapäinen ja yleensä ainoastaan kovaluokkaisten kisojen osallistujien käytössä.

Radalla pelaavien tulee noudattaa Beastin sääntöjä:

Rata kulkee yleisessä puistossa, joten noudata erityistä varovaisuutta pelatessasi.

  1. Olet vastuussa heittämästäsi kiekosta.
  2. Varmista, ettei edessä ole ihmistä kun heität. Älä siis heitä, mikäli väylällä tai sen läheisyydessä on ihmisiä. Anna edeltävälle ryhmälle pelirauha. (Pitkille par 4 ja 5 väylillä mahtuu pelaaman useampikin ryhmä yhtäaikaa, mutta huolehdi riittävästä etäisyydestä edellä meneviin.)
  3. Ota huomioon muut alueella liikkujat. He eivät välttämättä tiedä olevansa väylällä. Tarvittaessa voit kohteliaasti pyytää heitä väistämään, mutta muista että heillä on yhtäläinen oikeus liikkua alueella.
  4. Myös pelikavereille ja läheisillä väylillä pelaaville on suotava pelirauha. Vältä turhaa melua ja liikehdintää toisen keskittyessä heittoonsa.
  5. Jätä rata hyvään kuntoon myös seuraaville. Sen minkä kannat mukanasi luontoon, jaksat myös tuoda takaisin – ethän jätä roskia maastoon.
  6. Radoilla on tarkoituksella esteitä. Jätä niin kasvit kuin ihmisen tekemät esteet rauhaan.
  7. Mikäli takaa tulee huomattavasti nopeammin pelaava ryhmä, heidät on kohteliasta päästää ohitse. Jos taas itse olet ripeämmin pelaavassa ryhmässä, voit ystävällisesti kysyä jos voisitte mennä hitaamman ryhmän ohitse.
  8. Palauta radoilta löytämäsi kiekot löytölaatikkoon tai omistajilleen.
  9. Suositeltava ryhmä koko on enintään viisi pelaajaa.
  10. Pidä hauskaa ja nauti frisbeegolfista.

Ratakartta ja caddie book

Alta löydät ratakartan, klikkaa kuvaa suurentaaksesi ratakartan. Täältä voit tarkastella väyliä yksityiskohtaisemmin.

Click the image to view the course map in full size.