EO2015_Sponsor

Tervetuloa seuraamaan European Openia!
European Open 2016 tuo maailman parhaat pelaajat Nokialle kamppailemaan paremmuudesta. Luvassa on huikeita frisbeegolfsuorituksia!

Tälle sivulle, sekä muille suomenkielisille sivuille on koottu erityisesti yleisölle hyödyllistä tietoa tapahtumasta. Ohjeet perille löytämiseen löydät täältä.

Kisakeskus
Kisakeskus on koko tapahtuman ydin. Kisakeskuksena toimii Nokian jäähalli. Täältä löydät mm. InnovaStore Pro Shopin, infon, vessat ja kioskin. Jäähallin osoite on Hinttalankatu 6, 37100 Nokia.

Kisakylä
Tänä vuonna tapahtumasta löytyy myös kisakylä. Se sijaitsee Nokian jäähallin ulkopuolella. Kisakylästä löytyy erilaisia myyntikojuja joista voit ostaa esimerkiksi ruokaa, makeisia ja juomia. Ruokaa myyvät tapahtumassa Cafe Huvila, Liesikiesi sekä Fastfood Festival & Catering. Minetin, Namitaxin sekä VohBelin pisteiltä löytyy jälkiruokia. Tapahtumasta löytyy tekemistä koko perheelle. Kisakylässä lapset pääsevät pomppulinnaan ja frisbeegolftaitoja pääsee testaamaan puttikisassa ja nopeusheitossa.

Yleisökierrokset
Myös yleisö pääsee pelaamaan kierroksen radalla! Yleisökierrokset pelataan perjantaina n. klo 18 heti kilpailupäivän päätyttyä sekä sunnuntaina klo 9 ja 12.30. Paikka kierrokselle täytyy ostaa etukäteen ja se maksaa 10€. Lisätietoja yleisökierroksista löydät täältä.

Etiketti

Ole varovainen. Taitavillekin pelaajille sattuu joskus virheitä. Erityisesti väylien läheisyydessä on oltava varovainen ja seurattava peliä. Varoita kuuluvasti huutamalla myös muita ihmisiä, jos havaitset mahdollisen vaaratilanteen.

Huomioi muita. Käytä vain merkittyjä kulkureittejä ja pysy poissa yksityisiltä pihoilta. Varo autoja ylittäessäsi autoteitä. Alueella liikkuu myös muita ihmisiä.

Älä mene väylälle. Kilpailun väylät on pidettävä vapaana, jotta pelaaminen tapahtumassa etenee sujuvasti. Käytäthän myös merkittyjä kulkureittejä, jottet häiritse pelaajia.

Anna pelirauha. Vältä pitämästä ääntä pelaajan keskittyessä heittoonsa ja hänen heittäessään. On myöskin hyvien tapojen mukaista olla liikkumatta heiton aikana, jos olet pelaajan näkökentässä.

Elektroniset laitteet. Erityisesti pelaajien läheisyydessä kaikki laitteet on pidettävä äänettömällä. Älä käytä salamaa kuvatessasi.

Nimikirjoitukset. Jos haluat pyytää pelaajalta nimikirjoitusta, niin suositeltava paikka on 18. väylän läheisyydessä oleva alue, jonka kautta pelaajat poistuvat radalta kierroksen päätyttyä. Anna heidän palauttaa tuloskorttinsa ennen nimikirjoituksen pyytämistä.