European Open on eurooppalaisen frisbeegolfvuoden kohokohta. Ainutlaatuinen ja kiinnostava tapahtuma kokoaa maailman parhaat frisbeegolfaajat Nokialle mittelemään paremmuudesta ja tarjoaa yleisölle erinomaisen mahdollisuuden kokea laji parhaimmillaan. 2023 European Open järjestetään 11. kerran.

European Open-tapahtuman keskiössä on kansainvälisesti arvostettu nelipäiväinen PDGA Major-luokan yksilökisa. Vuoden 2023 European Open käydään torstaista sunnuntaihin, 20.-23.7.2023. Kilpailijat n. 15 eri maasta tavoittelevat European Open-mestarin titteleitä avoimessa ja naisten luokassa.

Yksilökisaa edeltää keskiviikkona 19.7.2023 pelattava Presidents Cup, Yhdysvaltain ja Euroopan välinen joukkuekilpailu, jossa kummankin mantereen parhaat pelaajat kohtaavat toisensa. Joukkuekilpailun parhaita puolia on sen tarjoama tiivis jännitysnäytelmä. Yhden iltapäivän aikana pelattavassa kisassa jokainen heitto on ratkaisevassa roolissa. 

Frisbeegolfin harrastajatkin pääsevät nauttimaan Nokia DiscGolfParkin kuuluisasta kilparadasta, sillä ensimmäistä kertaa vuonna 2017 järjestetty European Amateur Open järjestetään taas Major-kisaa edeltävänä viikonloppuna 14.-16.7.2023.

Vuosien varrella European Open on kasvanut ja kehittynyt kansainväliseksi tapahtumaksi, joka tarjoaa kokemuksia kaikille, mm. street foodia makuelämyksien nälkäisille ja aktiviteetteja koko perheelle. Kisakeskuksen erinomaisesti varustetusta frisbeegolfmyymälästä löytyy osaavan henkilökunnan avustuksella välineet niin aloittelijoille kuin vaativimmalle konkarillekin.

Tervetuloa seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia Nokialle!

 

Tuoreimmat uutiset ja tiedot tapahtumasta löydät täältä, tapahtuman verkkosivuilta, sekä sosiaalisesta mediasta. Seuraa European Openia Facebookissa & Instagramissa.