Euroopan tunnetuin ja arvostetuin frisbeegolfturnaus on alkamassa, ja luonnollisesti fanit ympäri maailmaa voivat seurata kisoja netissä. Tänä vuonna European Openilla on uusi tuloskumppani, ja eeppinen tiimikilpailu Presidents Cup saa huomattavasti enemmän näkyvyyttä. Alla kaikki mitä sinun tulee tietää.

UDisc-kumppanuus

UDisc on European Openin ja Presidents Cupin virallinen tulospalvelu. Voit seurata livetuloksia joka päivä osoitteessa UDisclive.com.

Keskiviikko 17.7. – Presidents Cup

Eeppinen kilpailu Team USA:n ja Team Europen välillä - Presidents Cup – lähetetään Facebookin kautta livenä. Presidents Cup alkaa kello 14:45 Suomen aikaa (UTC+3). FPO:n live lähetetään PDGA:n Facebook-sivulla Steve Hillin selostuksen kera. MPO:n live puolestaan SpinTV:n Facebook-sivulla Avery Jenkinsin kommentoimana. Luonnollisesti voit myös seurata livetuloksia osoitteessa UDisclive.com.

Jos haluat tietää enemmän Presidents Cupista, lukaise seuraava englanninkielinen artikkeli UDiscin blogista:
USA vs Europe: Presidents Cup Comes To UDisc Live

Torstai 18.7. – Sunnuntai 21.7. – European Open

European Open 2019 - turnaus alkaa torstaina. Livetulokset löytyvät jälleen osoitteesta UDisclive.com. Lisäksi kierroksilla kuvataan play-by-play-videot, jotka julkaistaan leikattuna myöhemmin SpinTV'n YouTube-kanavalla.

Edellämainitut play-by-play-videot kuvataan molemmista sarjoista (MPO & FPO) ja jokaiselta kierrokselta. Ensimmäisellä kierroksella videolla esiintyvät fanien valitsemat feature card -pelaajat ja kärkiryhmät kierroksilla 2, 3 ja 4. Play-by-play-videoissa selostajina esiintyy tuttu parivaljakko:

Sosiaalinen Media

Viralliset European Open -kanavat sosiaalisessa mediassa:
Disc Golf European Open Facebook -sivu
European Open 2019 Facebook -tapahtuma
European Open Instagram

Katsojana

Jos suunnittelet saapuvasi Nokialle ja Beastille seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia livenä, tutustu yleisöoppaaseen.