European Open - Maailman paras frisbeegolfelämys!

European Open järjestetään Nokialla 20.-24.7.2022. European Open on lajin kansaivälisen kattojärjestön, PDGA:n, Major-turnaus, joka kokoaa frisbeegolfin huippupelaajat ympäri maailman.  Tämä viiden päivän mittainen tapahtuma tarjoaa seuraajilleen unohtumattoman frisbeegolfelämyksen! Luvassa on maailman parasta frisbeegolfia, mahdollisuuden tehdä kiekkolöytöjä Pro Shopista, Street Foodia ja paljon muuta!

Kilpailun jännityksestä voi nauttia joko seuraamalla tapahtumia radalla, tai katsomalla livelähetystä isolta näytöltä nauttien auringosta ja tunnelmasta. Livelähetystä voi seurata myös kotisohvalta Disc Golf Networkin kautta.

European Openin live-tulokset löydät täältä ja pelaajien lähtöajat täältä!

Spectator info also available in English.

Pikalinkit tämän sivun sisältöön

Aluekartta
Aikataulu
Kisakeskus
Liikenneyhteydet ja pysäköinti
Etiketti

Aluekartta

Kartasta löydät European Open 2022 -kilpailun tärkeimmät paikat ja kohteet. Klikkaamalla kartan ikoneita ja reittejä saat niistä lisätietoja.

Saapuminen ja pysäköinti

Kilpailukeskuksen pysäköintitilat ovat hyvin rajalliset. Pysäköinnille on varattu useampia alueita radan läheisyydestä, sekä vähän kauempaakin. Suosittelemme vahvasti käyttämään kimppakyytejä, tulemaan pyörällä tai julkisilla. Jos saavut autolla niin varaudu pieneen kävelyyn parkkipaikalta kilpailualueelle. Sunnuntaille on varattu pysäköintialue hieman kauempaakin, mistä on järjestetty ilmaiset kyyditykset tapahtumaan.

Julkisia käyttävälle reittiopas on oiva apuväline. Tarvitset vain kohdeosoitteen (Hinttalankatu 6, Nokia) ja paikan mistä lähdet.

Katso ylläolevasta aluekartassa on tarkemmat tiedot pysäköintipaikoista.

Pääsy

Yleisöllä on vapaa pääsy European Openiin, sekä Presidents Cup-joukkuekilpailuun. Tapahtumaan on saatavilla VIP-lippuja. Tarkista saatavuus täältä. 

Aikataulu

Tapahtumapäivät ovat 20.-24.7.2022. Jännittävä Presidents Cup-joukkuekilpailu käynnistää tapahtuman keskiviikkona 20.7. European Open kilpailu pelataan kierros-per-päivä-aikataululla torstaista sunnuntaihin, 21.-24.7.2022

Tarkempi päiväkohtainen ohjelma on saatavilla täällä.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus toimii tapahtuman keskipisteenä. Se sijaitsee Nokian jäähallilla, osoitteessa Hinttalankatu 6, 37100 Nokia. Ylläolevasta aluekartasta löydät kaikki tapahtuman tärkeät sijainnit.

Kilpailukeskus on tapahtuman ydin. Jäähallin sisällä on info, vessat, kioski ja Discmania Pro Shop. Heti jäähallin ulkopuolella on ensimmäisen väylän lähtöalue katsomoineen ja Street Food -ruoka-alue.

Etiketti

Ole varovainen. Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle.

Huomioi toiset. Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Käytä roskiksia.

Pidä kilpailuväylät vapaana. Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita.

Nimikirjoitukset. Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen.