Tervetuloa seuraamaan European Openia!

European Open on frisbeegolfkauden ehdoton kohokohta Euroopassa ja Suomessa. Tapahtuma tuo maailman parhaat pelaajat Nokialle kamppailemaan paremmuudesta. Luvassa on huikeita frisbeegolfsuorituksia!

Spectator info also available in English.

Pikalinkit tämän sivun sisältöön

Aluekartta
Kisakeskus
Liikenneyhteydet ja pysäköinti
Etiketti
Yleisökierrokset

Aikataulu

Varsinainen tapahtuma kestää viisi päivää. Joukkuekilpailu Presidents Cup käynnistää kisaviikon keskiviikkona 17.7., minkä jälkeen kilpailijat mittelevät paremmuudestaan European Openin merkeissä neljän päivän ajan 18.-21.7.2019. European Openissa pelataan yhden kierroksen päivittäisellä tahdilla, joten kisaviikko huipentuu sunnuntaina 21.7. pelattavaan, ratkaisevaan finaalikierrokseen. Tutustu aikatauluun tarkemmin täällä.

Aluekartta

Aluekartasta löydät tarvittavat tiedot alueen palveluista ja tärkeistä sijainneista. Kilpailussa pelattavan radan kartta julkaistaan viimeistään heinäkuun alussa.

Kisakeskus

Kisakeskus on koko tapahtuman ydin. Kisakeskuksena toimii Nokian jäähalli. Täältä löydät kaiken: InnovaStore Pro Shopin, infon, vessat ja kioskin. Suuremman nälän ja janon voit sammuttaa kisakeskuksen kupeessa sijaitsevalla street food-alueella, joka on auki tapahtumaviikolla keskiviikosta sunnuntaihin. Street food-alueen yhteydessä on myöskin tarjolla frisbeegolfaiheisia aktiviteettejä, voit esim. käydä testauttamassa heittonopeutesi!

Jäähallin osoite on Hinttalankatu 6, 37100 Nokia. Googlen karttalinkki johtaa sinut oikeaan paikkaan..

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Jäähallin läheisyydessä on rajallisesti pysäköintitilaa. Suosittelemme yleisöä käyttämään julkista liikennettä tai polkupyörää, vähintäänkin kannattaa tulla kimppakyydillä.

Autolla paikalle saapuvien kannattaa varautua kävelemään jonkin matkaa kisakeskukselle. Henkilökunta opastaa lähimmälle vapaalle pysäköintialueelle.

Tampereen seudun joukkoliikenteen reittiopas on kätevä apu julkista liikennettä käyttäville. Sinun tarvitsee tietää vain lähtöpaikkasi ja määränpää – reittiopas ohjaa perille.

Etiketti

Ole varovainen. Taitavillekin pelaajille sattuu joskus virheitä. Erityisesti väylien läheisyydessä on oltava varovainen ja seurattava peliä. Varoita kuuluvasti huutamalla myös muita ihmisiä, jos havaitset mahdollisen vaaratilanteen.

Huomioi muita. Käytä vain merkittyjä kulkureittejä ja pysy poissa yksityisiltä pihoilta. Varo autoja ylittäessäsi autoteitä. Alueella liikkuu myös muita ihmisiä.

Älä mene väylälle. Kilpailun väylät on pidettävä vapaana, jotta pelaaminen tapahtumassa etenee sujuvasti. Käytäthän myös merkittyjä kulkureittejä, jottet häiritse pelaajia.

Anna pelirauha. Vältä pitämästä ääntä pelaajan keskittyessä heittoonsa ja hänen heittäessään. On myöskin hyvien tapojen mukaista olla liikkumatta heiton aikana, jos olet pelaajan näkökentässä.

Elektroniset laitteet. Erityisesti pelaajien läheisyydessä kaikki laitteet on pidettävä äänettömällä. Älä käytä salamaa kuvatessasi.

Nimikirjoitukset. Jos haluat pyytää pelaajalta nimikirjoitusta, niin suositeltava paikka on 18. väylän läheisyydessä oleva alue, jonka kautta pelaajat poistuvat radalta kierroksen päätyttyä. Anna heidän palauttaa tuloskorttinsa ennen nimikirjoituksen pyytämistä.

Yleisökierrokset

European Openin tapahtumaviikolla yleisön ei tarvitse tyytyä ainoastaan katselemaan huippupelaajien suorituksia kilpailun radalla. Kaikilla on mahdollisuus pelata kierros Beastilla! Yleisökierrokset järjestetään perjantai ja lauantai iltoina heti kilpailukierroksen päätteeksi.

Yleisökierroksien perustiedot:

 • Yhdelle kierrokselle mahtuu 72 pelaajaa.
 • Yhdessä ryhmässä on enintään 4 pelaajaa.
 • Kierroksella käytetään yhteislähtöä. (Jokaiselta väylältä lähtee saman aikaisesti ryhmä.) Lähtöväylät ja ryhmät ilmoitetaan pakollisessa pelaajakokouksessa.
 • Tapahtuman järjestäjä jakaa yleisökierroksen osallistujat ryhmiin parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • Yleisökierros alkaa pelaajakokouksessa ilmoitettuun aikaan.
 • Yleisökierros ei ole kilpailu. Säilytä tuloskortti itselläsi, älä palauta sitä minnekään kierroksen jälkeen.
 • Muista ottaa omat kiekot mukaan ja varautua sään mukaisella varustuksella.
 • Osa radasta sijaitsee yleisessä puistossa. Varothan muita puiston käyttäjiä!

Pelaajakokous:

 • Ennen yleisökierrosta järjestetään pakollinen pelaajakokous, joka alkaa 30 minuuttia ennen kierrosta. (Käytännössä n. 15 minuuttia kisakierroksen päätyttyä.)
 • Pelaajakokous pidetään väylän 1 tiillä.
 • Pelaajakokouksessa jokaiselle jaetaan tuloskortti.

Yleisökierroslipun ostaminen:

 • Lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
 • Lipun hinta on 10€. (Sis. alv. 10%)
 • Mikäli ostat lipun toiselle henkilölle, muista mainita henkilön nimi tähän tarkoitukseen varatussa kentässä.
 • Otamme vastaan ryhmätoiveita. Jos haluat pelata kaveriesi kanssa samassa ryhmässä, ilmoitathan tästä asianmukaisessa kentässä ostaessasi lippuja. Huom! Emme voi taata, että kaikki pääsevät pelaamaan toivomassaan seurassa.
 • Osta lippusi verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/InnovaEurope/
 • Säilytä kuitti ja varaudu esittämään kuitti pyydettäessä.
 • Mikäli lippuja on jäljellä, niitä voi ostaa myös kisakeskuksen kioskista. Liput myydään ensisijaisesti verkkokaupassa. (Suosittelemme hankkimaan lipun ennakkoon verkkokaupasta.)

Nauti kierroksesta!