Tule ja nauti elämyksestä!

European Open on Nokialla tänä vuonna 20.-24.7. Kisa on PDGAn major-turnaus.
Tämä viiden päivän mittainen frisbeegolfelämys tarjoaa maailman parasta frisbeegolfia, huippufrisbeegolfareita ympäri maailman, mahdollisuuden tehdä kiekkolöytöjä Pro Shopista ja paljon muuta!
Voit seurata tapahtumia radalla tai katsoa livelähetystä isolta näytöltä nauttien auringosta ja tunnelmasta.

Spectator info also available in English.

Pikalinkit tämän sivun sisältöön

Aluekartta
Aikataulu
Kisakeskus
Liikenneyhteydet ja pysäköinti
Etiketti

Aluekartta

Kartasta löydät European Open 2022 -kilpailun tärkeimmät paikat ja kohteet.
Klikkaa kartan ikoneita lisätietoja varten.

Aikataulu

Tapahtuma-aika on 20.-24.7.
Jännittävä Presidents Cup aloittaa tapahtuman keskiviikkona 20.7.
European Open kilpailu pelataan kierros-per-päivä -tyyppisesti torstaista sunnuntaihin 21.-24.7.
Molemmat kilpailut, niin Presidents’ Cup kuin European Open ovat maksuttomia yleisölle.
Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumaan tulee myyntiin VIP-lippuja.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus toimii tapahtuman keskipisteenä. Se sijaitsee Nokian jäähallilla, Hinttalankatu 6, 37100 Nokia. Tässä google maps-linkki kilpailukeskukselle.

Kaikki palvelumme löytyvät täältä. Jäähallin sisällä on info, vessat, kioski ja Discmania Pro Shop. Heti jäähallin ulkopuolella on ensimmäisen väylän lähtöalue katsomoineen ja Street Food -ruoka-alue.

Saapuminen ja pysäköinti

Kilpailukeskuksen pysäköintitilat ovat hyvin rajalliset. Pysäköinnille on varattu useampia alueita radan läheisyydestä, ja vähän kauempaakin.
Suosittelemme vahvasti käyttämään kimppakyytejä, tulemaan pyörällä tai julkisilla. Jos saavut autolla niin varaudu pieneen kävelyyn parkkipaikalta kilpailualueelle. Henkilökunta opastaa teidät pysäköintipaikoille.

Julkisia käyttävälle reittiopas on oiva apuväline. Tarvitset vain kohdeosoitteen (Hinttalankatu 6, Nokia) ja paikan mistä lähdet.

Aluekartassa on tiedot pysäköintipaikoista.

Etiketti

Ole varovainen. Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle.

Huomioi toiset. Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Käytä roskiksia.

Pidä kilpailuväylät vapaana. Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita.

Nimikirjoitukset. Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen.