Tule ja nauti elämyksestä!

European Open järjestetään Nokialla 20.-23.7.2023. European Open on lajin kansaivälisen kattojärjestön, PDGA:n, Major-turnaus, joka kokoaa frisbeegolfin huippupelaajat ympäri maailman. Tämä viiden päivän mittainen tapahtuma tarjoaa seuraajilleen unohtumattoman frisbeegolfelämyksen! Luvassa on maailman parasta frisbeegolfia, mahdollisuuden tehdä kiekkolöytöjä Pro Shopista, Street Foodia ja paljon muuta!
Kilpailun jännityksestä voi nauttia joko seuraamalla tapahtumia radalla, tai katsomalla livelähetystä isolta näytöltä nauttien auringosta ja tunnelmasta ilman erillistä maksua. Livelähetystä voi seurata myös kotisohvalta Disc Golf Networkin kautta.

Aluekartta

Kartasta löydät European Open 2023 -kilpailun tärkeimmät paikat ja kohteet.

Aikataulu

Tapahtuma-aika on 19.-23.7.
Jännittävä Presidents’ Cup aloittaa tapahtuman keskiviikkona 19.7.
European Open kilpailu pelataan kierros-per-päivä -tyyppisesti torstaista sunnuntaihin 20.-23.7.
Molemmat kilpailut, niin Presidents’ Cup kuin European Open ovat maksuttomia yleisölle.

Päiväkohtaisen aikataulun löydät täältä.

Katso pelaajien lähtöajat kisakierrokselle täältä.

Tapahtumaan on myynnissä VIP-lippuja.

Sinulla on myös mahdollisuus pelata European Open kilparadalla iltaisin järjestetyillä yleisökierroksilla.
Voit ostaa kierroksen itsellesi täältä.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus toimii tapahtuman keskipisteenä. Se sijaitsee Nokian jäähallilla, Hinttalankatu 6, 37100 Nokia. Tässä google maps-linkki kilpailukeskukselle.

Kaikki palvelumme löytyvät täältä. Jäähallin sisällä on info, vessat, kioski ja Discmania Pro Shop. Heti jäähallin ulkopuolella on ensimmäisen väylän lähtöalue katsomoineen ja Street Food -ruoka-alue.

Saapuminen ja pysäköinti

Kilpailukeskuksen pysäköintitilat ovat hyvin rajalliset. Pysäköinnille on varattu useampia alueita radan läheisyydestä, ja vähän kauempaakin.
Suosittelemme vahvasti käyttämään kimppakyytejä, tulemaan pyörällä tai julkisilla. Jos saavut autolla niin varaudu pieneen kävelyyn parkkipaikalta kilpailualueelle. Henkilökunta opastaa teidät pysäköintipaikoille.

Julkisia käyttävälle reittiopas on oiva apuväline. Tarvitset vain kohdeosoitteen (Hinttalankatu 6, Nokia) ja paikan mistä lähdet.

Aluekartassa on tiedot pysäköintipaikoista.

Etiketti

Ole varovainen.
Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle.

Huomioi toiset.
Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Älä mene talojen pihoille. Ole varovainen ylittäessäsi teitä. Rata on yleisessä puistossa, joten kaikki alueella olevat eivät välttämättä ole siellä katsomassa kilpailua. Käytä roskiksia.

Pidä kilpailuväylät vapaana.
Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Pidä puhelimesi äänettömällä, etenkin jos olet lähellä pelaajia. Seuraa henkilökunnan ohjeita.

Nimikirjoitukset.
Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen.