European Openin vapaaehtoiset voivat halutessaan majoittua radan kupeessa sijaitsevalla koululla. 15. väylän tii on alle 100 metrin päässä koulusta. Koulumajoitus on vapaaehtoisille veloitukseton. Majoitus on saatavilla 18.-26.7.2022. välisenä aikana, eli maanantaista maanantaihin.

Koululla majoittuminen ei vastaa viiden tähden hotellia, mutta siellä on kaikki tarpeellinen tilapäistä majoitusta varten: vessat, suihkut, keittiö ja huoneita nukkumista varten. Keittiö on varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä, sekä vedenkeittimellä. Tarjoamme koululla majoittuville myös aamu- ja iltapalat, sekä peruselintarvikkeet, kuten kahvia ja teetä. Vapaaehtoisina toimivat frisbeegolfaajat viettävät useimmiten iltaisin aikaa keittiön viereisessä oleskelutilassa. Vaatteiden käsinpesu on myös mahdollista koululla.

Koululla majoittuvat jaetaan n. viiteen eri huoneeseen nukkumaan. N. 25:lle hengelle on saatavilla jumppamattoja makuualustoiksi, mutta ne eivät ole erityisen mukavia, joten oma patja kannattaa tuoda mukana hyvien unien takaamiseksi.

Mukaan kannattaa ottaa tietenkin kaikki, mitä pakkaisit matkallekin. Lisäksi suosittelemme varautumaan näillä tarvikkeilla:

  • Vuodevaatteet ja peitto, tai makuupussi. Myös tyyny on tarpeen.
  • Pyyhe ja henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet.
  • Jokasään vaatetus. (Heinäkuussakaan ei aina ole helle, vaan sää voi olla kylmä ja kosteakin.)
  • Frisbeegolfvarusteet. (Jos haluat pelata Beastin torstaina.)

Lähetämme kaikille vapaaehtoisille tarkemmat majoitusohjeet ja -tiedot lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi European Openiin!